Actueel

WH2A nieuws alleen nog op social media.

Zeewolde, 28 Juni 2013 - De laatste nieuwtjes en weetjes zijn vanaf nu alleen nog te volgen via de Social Media kanalen LinkedIn, Facebook en Twitter.

Lees Verder >>

Colombinehuis Kunstroute geopend.

Zeewolde, 21 April 2013 - Van 1 mei tot 1 november 2013 kan men dagelijks tussen 11.00 en 17.00 uur een Kunst-Slingerroute rond het Colombinehuis in Flevoland lopen.

Lees Verder >>

WH2A hoofdsponsor Serious Request

Zeewolde, 10 November 2012 - Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

Lees Verder >>

WH2A ontwikkelt slim backup algoritme

Zeewolde, 20 Augustus 2012 - Nu in het datacenter van WH2A de techniek optimaal functioneert, rijst er een nieuwe uitdaging aan de horizon. De gigantische aantallen gebruikers met hun enorme hoeveelheid data

Lees Verder >>

WH2A datacenter nu nog betrouwbaarder door eigen energiecentrale

Zeewolde, 20 Juli 2012 - Zeewolde is een heuse energiecentrale rijker. Het datacenter van WH2A wordt bij verlies van de reguliere stroomvoorziening door een eigen centrale vol automatisch op spanning gehouden.

Lees Verder >>

Nikhef kiest pure IP-oplossing van Innovaphone 

Sindelfingen, 19 Juli 2012 - Bij Nikhef in Amsterdam houdt men zich dagelijks bezig met onderzoek op het gebied van (astro)deeltjesfysica. Een dergelijk technisch-wetenschappelijk bedrijf heeft uiteraard een allesbehalve standaard ICT-omgeving.

Lees Verder >>

WH2A neemt promotie bus in gebruik 

Zeewolde, 22 Juni 2012 - Zie hier de nieuwe Volkswagen Crafter van WH2A welke ingezet zal gaan worden voor evenementen, maar ook als portable datacenter. 

Lees Verder >>

WH2A investeert "Big Time" in data opslag

Zeewolde, 20 Maart 2012 - Kennelijk was er iets heel belangrijks op handen bij WH2A. Zelden zo'n korte tijd tussen de uitnodiging en de persconferentie meegemaakt. Het was overduidelijk de moeite waard, ze hadden echt wat te melden...

Lees Verder >>

De WH2A trein dendert door: opwaarts wel te verstaan 

Zeewolde, 6 Februari 2012 - Ondanks alle negatieve berichten over de slechte econonomische omstandigheden gaat het de besloten vennootschap WH2A voor de wind.

Lees Verder >>

WH2A bespaart energie door kou 

Zeewolde, 4 Februari 2012 - Het zal niet alledaags klinken, maar de aanhoudende vrieskou zorgt voor een, zij het lichte, besparing op het totale energie verbruik van het Zeewoldense datacenter van WH2A.

Lees Verder >>

Solar Flare May Disrupt Electronics And Internet

Zeewolde/Houston, 23 Januari 2012 - This morning, around 03:59 UTC, a big sunspot, named 1402, erupted producing a long duration M9-class solar flare. The explosion's M9 ranking puts it on the threshold of being an X-flare, which is the most powerful kind.

Lees Verder >>

Colombinehuis digitaal

Lelystad/Biddinghuizen, 13 December 2011 /EZPress/ - Het Colombinehuis in Biddinghuizen is sinds vandaag officieel aangesloten op de Flevolandse glasvezelring. WH2A, UNET en Stam & Co hebben voor een periode van 5 jaar het glasvezelproject geadopteerd. Daardoor heeft het Colombinehuis nu de beschikking een breedbandverbinding voor internet, TV en geavanceerde kantoordiensten, waaronder internetelefonie en WiFi dat het gehele complex aan de Spijkweg in Biddinghuizen bestrijkt.

Lees Verder >>

WH2A komt met glasvezel voor de zakelijke markt

Zeewolde, 14 juli 2011/EZPress/ – ICT-bedrijf WH2A introduceert binnenkort breedbanddiensten voor de zakelijke markt in Zeewolde en daarbuiten. Daartoe zijn WH2A en glasvezelspecialist UNET uit Almere een strategische samenwerking aangegaan. Vanaf september profiteren ondernemingen en instellingen in Zeewolde en daarbuiten van een breed aanbod aan glasvezeldiensten.

Lees Verder >>

WH2A narrow-casting in The Harbour en Hardersluis

Zeewolde, 16 Maart 2011 /EZPress/ - HMS zet in zijn horecabedrijven The Harbour en Hardersluis narrow-casting in. Het betreft een geavanceerd systeem van het Zeewoldense innovatiebedrijf WH2A met LCD flatscreens in combinatie met Wi-Fi internettoegang (hotspot), waarmee de gasten met hun laptop of smartphone kunnen internetten. Hiermee breidt WH2A zijn IT-dienstenpakket voor de horeca verder uit.

Lees verder >> 

WH2A is erkend leerbedrijf

Zeewolde, 9 september 2010 - Met de voorbereidingen van de Nassau Academy in volle gang heeft WH2A ook de wettelijke status van 'Erkend leerbedrijf' verworven.

Lees verder >>

 
 
Hosting Solutions