wH2a Est. 1984
40 jaar zeewolde
Terry Verhoef
+31 36 522 7879

Beveiliging

ICT-Beveiliging voor Zakelijke Applicaties

Bescherm uw data en bedrijfsprocessen tegen gevaren van buitenaf. Ontdek hoe WH2A uw ICT-beveiliging waarborgt met op maat gemaakte beveiligingsoplossingen.

Onze Aanpak en Diensten

Steeds meer bedrijven kiezen voor flexibel werken via het bedrijfsnetwerk en de cloud (Microsoft 365), waar en wanneer ze dat willen. Helaas brengt deze trend ook potentiële veiligheidsrisico’s met zich mee, met betrekking tot uw endpoints, netwerk, data, cloud en organisatie. Data in de cloud heeft bijvoorbeeld niet automatisch een data-back-up en bescherming tegen phishing is ook niet gegarandeerd
Hackers, datalekken, netwerkstoringen, dataverlies en phishing behoren dan ook tot veelvoorkomende bedreigingen die bij WH2A proactief worden aangepakt om uw bedrijf te beschermen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Diensten

Ontdek in welke diensten wij onder andere aanbieden om de veiligheid te waarborgen. 

Security Awareness

Uw collega’s bewuster en veiliger laten omgaan met digitale activiteiten is cruciaal om datalekken en ransomware te voorkomen, gezien hun aanzienlijke invloed op de digitale veiligheid van de organisatie. 

Multi Factor Authenticatie

MFA versterkt de beveiliging door het gebruik van meerdere verificatiestappen. Deze aanpak verhoogt de bescherming van accounts en systemen, doordat het moeilijker wordt voor ongeautoriseerde toegang. Implementeer MFA voor een robuuste beveiliging van uw digitale identiteit. 

Security Scans

Beoordeelt effectief de beveiliging van uw IT-systemen door ethische hackers. Resultaten met managementoverzicht en technische toelichting worden in een rapport vastgelegd. Hiermee bieden wij oplossingen om kwetsbaarheden te verhelpen en het risico op ongeautoriseerde toegang te minimaliseren. 

Back-up controles

Dagelijks worden er back-ups van de gegevens gecreëerd om te waarborgen dat, mocht er gegevensverlies of een systeemstoring optreden, uw gegevens makkelijk hersteld kunnen worden. 

Firewalls

Controleert en filtert het verkeer tussen interne en externe netwerken om ongeautoriseerde toegang en potentiële bedreigingen te blokkeren. Een essentieel beveiligingsmaatregel die cruciaal is voor het beschermen van uw systemen tegen externe aanvallen. 

Data beveiliging

Vormen van beveiligingscontroles zoals bevoegde toegang door gebruikers en audits, sleutelbeheer, data-afscherming en datacodering zorgen ervoor dat uw gevoelige informatie veilig blijft voor lekken. WH2A beoordeelt, detecteerd en bewaakt het voor u. 

Anti-spam software

Tegenwoordig worden er vaak spam- en phishingberichten verstuurd. Dit is erg vervelend voor uw werkmail. Met anti-spam worden uw inkomende berichten gecontroleerd en bepaald of ze legitiem zijn. Zo bent u goed beschermd tegen spam- en phishingaanvallen.

Vulnerability- en patchmanagement

Vulnerability management identificeert en beheert continu potentiële zwakke punten, terwijl ons patch management gericht is op het snel en effectief oplossen van bekende zwaktes met software-updates. Zo blijft uw IT-omgeving veilig.

Extended Detection and Response (EDR)

Het cybersecurityplatform dat dreigingen detecteert en aanpakt van al uw IT-infrastructuur, inclusief endpoints, netwerken en cloudomgevingen. Met EDR worden uw systemen beschermd door een uitgebreide detectie- en responsaanpak.

Axis q6078 Wh2A

Camera beveiliging

Naast ICT-beveiliging zijn wij ook gespecialiseerd in Camera Beveiliging. Wilt u uw beveiliging dus 100% compleet maken zodat niet alleen uw online, maar ook uw offline documenten beveiligd zijn? kijk dan op onze website van Veilig met IP