wH2a Est. 1984
40 jaar zeewolde
Terry Verhoef
+31 36 522 7879

Hosting

Uw complete hosting oplossing

Beveiligde online werkplek op onze eigen server in de cloud. Optimale werkplekprestaties voor iedereen, overal en altijd. En dat alles vanuit ons eigen beveiligde datacenter in Zeewolde.

Van lokale server naar cloud

Met WH2A werkplekontzorging zorgen wij ervoor dat u kunt blijven werken zoals u gewend bent, of zelfs verbeterd, maar dan bij ons op de server of in de Cloud. Met de online werkplek loggen uw collega’s in op de virtuele desktop en krijgen zo direct toegang tot alle programma’s en bestanden. Hierdoor wordt thuiswerken nog makkelijker, en op kantoor merkt u geen verschil.  

Dankzij onze werkplekontzorging en systeembeheer hoeft u zich geen zorgen meer te maken over back-ups, uw server, e-mail updates, virussen en spam. Wij zorgen namelijk voor optimale beveiliging en dat alles up-to-date is. Mocht u toch een probleem hebben of een vraag, dan kunt u 24/7 contact met ons supportteam opnemen. Wij begrijpen namelijk dat problemen zich niet beperken tot kantoortijden.   

Wilt u graag van uw lokale server af? Ontdek hij wij u daarbij kunnen helpen. 

Eigen datacenter in Zeewolde

In een tijd waarin digitale gegevens cruciaal zijn voor het succes van bedrijven, begrijpen wij het belang van betrouwbare en veilige opslag. Daarom heeft WH2A geïnvesteerd in ons eigen hosting datacenter, hier in Zeewolde.

Onze lokale aanwezigheid in Zeewolde biedt vele voordelen: we kunnen snelle en efficiënte ondersteuning bieden aan onze klanten. Geen lange wachttijden of gecompliceerde communicatie met buitenlandse datacenters. En ons team staat altijd klaar om te helpen, of het nu gaat om installatie, onderhoud of probleemoplossing. Hierdoor kunnen wij een ongeëvenaarde mate van controle en beveiliging bieden, in tegenstelling tot grote gezamenlijke datacenters waar meerdere bedrijven hun servers delen. Wilt u ook graag persoonlijk geholpen worden met maatwerkoplossingen? Neem dan contact met ons op.

Functionaliteiten

Ontdek de krachtige functionaliteiten die WH2A Werkplek Hosting te bieden heeft en optimaliseer uw werkomgeving.

Geschikt voor elk device

Geschikt voor Apple, Windows en Chrome OS, Android en IOS. 
Bij WH2A’s werkplek hosting maakt het niet uit welk apparaat u gebruikt. Zo kunt u genieten van onbeperkte vrijheid.

Complete online werkplek

Werk waar en wanneer u maar wilt. Met de hosting van WH2A zijn al uw programma’s, instellingen en data overal beschikbaar, zowel in uw kantoor als onderweg.

Schaalbaarheid per bedrijf

Of u nu een klein bedrijf bent met 3 werkplekken of een groot bedrijf met honderden gebruikers, onze diensten passen zich moeiteloos aan uw groeiende behoeften aan.

Uitgebreid aanbod van softwarepakketten

Wij bieden onder andere ook Windows, Exchange Server, SQL Server, Office en McAfee, om zo een volledige ontzorging van uw werkplek aan te bieden.

Eigen datacenter

WH2A beschikt over haar eigen data center. Hierdoor bieden wij betrouwbaarheid en gegevensbescherming, zonder enige vorm van co-locatie. 

Behoud uw eigen applicaties

Met onze hostingoplossing kunt u uw eigen applicaties behouden, maar dan met verbeterde snelheid en gegevensveiligheid.