wH2a Est. 1984
40 jaar zeewolde
Terry Verhoef
+31 36 522 7879

Beheer

Professioneel systeembeheer voor zekerheid

Betrouwbaar ICT-beheer begint hier. Wij zijn uw partner voor het opzetten, configureren en onderhouden van uw systemen, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Waarom professioneel systeembeheer belangrijk Is

Professioneel systeembeheer is essentieel voor uw bedrijf. Het zorgt voor optimale werking, betrouwbaarheid, proactieve monitoring en maximale zekerheid. Wij integreren uw internet, servers, data, telefonie en cloud diensten in één netwerk en beheren dit op efficiënte wijze. Hierdoor kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten, terwijl wij ervoor zorgen dat uw ICT-omgeving vlekkeloos verloopt. Zo nemen wij onder andere de verantwoordelijkheid voor de juiste instellingen en updates van uw besturingssysteem, vaak op momenten dat uw collega’s ongestoord doorwerken. Ontdek hoe WH2A u gemoedsrust en kostenbeheersing biedt.

Microsoft 365

Naast ons traditionele systeembeheer zijn we ook gecertificeerde Microsoft 365-beheerders. Dit betekent dat we uw Microsoft 365 van A tot Z kunnen onderhouden en beschermen. Met behulp van Intune, een cloudgebaseerde beheeroplossing van Microsoft, beheren we de toegang van gebruikers tot organisatorische bronnen en vereenvoudigen we het beheer van apparaten en apps op uw systemen.

Wanneer u met Microsoft werkt en behoefte heeft aan een beheerder, staan we klaar om te helpen. Neem snel contact met ons op!

Functionaliteiten

Ontdek de krachtige functionaliteiten van WH2A systeembeheer. Wij bieden een uitgebreid scala aan tools en diensten om uw ICT-omgeving te optimaliseren en te beveiligen.

Proactieve monitoring

Onze geavanceerde monitoring bewaakt uw systemen 24/7 en reageert onmiddellijk op potentiële problemen, waardoor uw bedrijfsprocessen soepel blijven draaien.

Automatische updates

Wij zorgen ervoor dat uw software en systemen altijd up-to-date zijn, met inbegrip van cruciale beveiligingspatches, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verouderde technologie.

Betrouwbare back-ups

Onze regelmatige back-upprocedures beschermen uw gegevens tegen verlies, zodat u in geval van een noodsituatie snel kunt herstellen en uw activiteiten kunt voortzetten.

24/7 Ondersteuning

Ons toegewijde ondersteuningsteam staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen aan te pakken, ongeacht het tijdstip.

Beveiligingschecks

We voeren regelmatig diepgaande beveiligingscontroles uit om potentiële bedreigingen te identificeren en te elimineren, zodat uw gegevens te allen tijde veilig zijn.

Maatwerkoplossingen

Onze aanpak is flexibel en afgestemd op uw specifieke behoeften, zodat u de juiste oplossingen krijgt om uw bedrijf te ondersteunen en te laten groeien.