wH2a Est. 1984
40 jaar zeewolde
Terry Verhoef
+31 36 522 7879

Support

Support pagina

Welkom op onze helpdeskpagina. Hier heeft u toegang tot alle informatie en diensten die u nodig heeft. Onze kantoortijden zijn van 8:00 tot 18:00, voor spoed zijn wij dag en nacht te bereiken op ons contactnummer.

Incident informatie

Wilt u een nieuw incident aanmelden of de status van een bestaand incident volgen? klik dan op onderstaande knop. Hier kunt u in de volgende stap uw toegangscode en wachtwoord, die u van ons heeft gekregen, invullen. 

Externe support pagina

Wordt er aan u gevraagd als wij uw laptop kunnen overnemen? Klik dan op onderstaande knop en u komt direct bij de externe support pagina terecht.
 

Helpdesk

Onze helpdesk is tijdens kantoortijden tussen 8:00 en 18:00 uur te bereiken. Heeft uw vraag spoed dan kunt u bellen naar +31 36 522 7879. Wilt u graag geholpen worden maar heeft dit geen haast? Dan kunt u een incident melden via de helpdesk knop of een mail sturen naar support@wh2a.com. Heeft u een spoedmelding en valt dit buiten de kantoortijden, geen probleem! U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar ons nummer. Indien u al een ticketnummer hebt, verzoeken wij u vriendelijk dit bij de hand te houden. Mocht u te maken hebben met een storing aan een apparaat, dan kunt u eventueel het stickernummer doorgeven dat op uw toestel is geplakt.