wH2a Est. 1984
40 jaar zeewolde
Terry Verhoef
+31 36 522 7879

Nieuws

Het laatste nieuws

Ontdek het laatste nieuws van WH2A

Wereldwijd IT-storing door CrowdStrike.

Dit weekend verandert de haven van Zeewolde in een levend maritiem museum. Kijk nu op onze livestream om deze prachtschepen op afstand te bewonderen.
U leest het goed: Dit jaar is niet alleen bijzonder voor Zeewolde, maar ook voor WH2A. WH2A bestaat dit jaar namelijk 40 jaar, een mijlpaal om trots op te zijn!
Met trots kondigen wij aan dat onze serverruimte een upgrade heeft ondergaan met de installatie van een gloednieuwe airco. Zo dragen wij bij aan een groenere toekomst, terwijl wij onze klant nog beter van dienst kunnen zijn.
VMware is vorig jaar november overgenomen door Broadcom. Als nieuwe eigenaar kondigde het bedrijf grote veranderingen aan en legde het uit op het VMware event. WH2A was erbij.
We zijn verheugd te delen dat naast de meiden van de MO17-1 en MO17-2, zijn de meiden van MO13-1 nu ook voorzien van prachtige trainingskleding van WH2A

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Schrijf u nu in voor de online nieuwsbrief en ontvang maandelijks relevante informatie over WH2A en updates over onze producten. Mis dit niet.