wH2a Est. 1984
40 jaar zeewolde
Terry Verhoef
+31 36 522 7879

Over ons

Uw partner in stabiele ICT-oplossingen

Samen met ons jonge en dynamische team, streven we ernaar om uw bedrijf altijd operationeel te houden en te laten groeien. Wij bieden proactieve ondersteuning en blijven voortdurend innoveren en dit alles onder met gezelligheid en serieuze toewijding.

Over ons

Bij WH2A begrijpen we dat een robuuste ICT-infrastructuur van vitaal belang is voor elke organisatie. Wij zorgen ervoor dat uw systemen soepel blijven draaien, waardoor u altijd toegang heeft tot cruciale informatie voor uw bedrijfsvoering. Onze diensten zijn ontworpen om u zorgeloos te laten werken, met overal toegang tot uw gegevens en e-mail. Dankzij onze deskundigheid blijft uw ICT altijd operationeel. Wij baseren onze aanpak op bewezen methoden en sterke partnerschappen, waardoor u kunt focussen op uw zakelijk succes.

Ons bedrijf

WH2A heeft bijna 30 jaar ervaring in het beheren van 3800+ werkplekken en 200+ applicaties voor meer dan 150 tevreden klanten. Onze klanten kiezen ons boven traditionele systeembeheerders en vorige ICT-leveranciers vanwege onze efficiëntie en betrouwbaarheid.

We bieden uitgebreide diensten, inclusief volledig systeembeheer en veilige werkplekhosting in ons moderne datacentrum in Zeewolde. Onze ICT-professionals hebben standaardoplossingen ontwikkeld die de basis vormen voor langdurige relaties, met de nadruk op continuïteit en beschikbaarheid.

Of het nu crisis is of hoogconjunctuur, wij staan altijd voor u klaar, zodat u zich kunt concentreren op ondernemen. Bijna 30 jaar lang nemen wij de zorg voor ICT uit handen.

Team

Wie zijn wij

Als een team van 11 collega’s, zetten we ons voortdurend in om ervoor te zorgen dat u moeiteloos toegang heeft tot de benodigde informatie. Op die manier kunnen u en uw collega’s onbezorgd doorwerken. We doen dit met een combinatie van gezelligheid en serieuze toewijding, afhankelijk van de situatie. Kortom, wij zijn een informeel professioneel team dat u graag ondersteunt.

Onze klanten