wH2a Est. 1984
40 jaar zeewolde
Terry Verhoef
+31 36 522 7879

Telefonie

Efficiënt en voordelig bellen met VoIP

"Voice over Internet Protocol", makkelijk bellen over het internet en een virtuele telefooncentrale in de cloud. Betrouwbaar, veilig, en groen alternatief voor traditionele telefonie met VoIP.

Waarom kiezen voor innovaphone VoIP

Als een van de meest ervaren innovaphone partners hebben we een langdurige en betrouwbare samenwerking opgebouwd. Dit stelt ons in staat om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en snel te schakelen om u te ondersteunen. Ook worden de producten intern ontwikkeld bij innovaphone, wat ons unieke technische expertise biedt ten opzichte van andere VoIP-oplossingen.

Innovaphone’s VoIP-technologie biedt bedrijven een breed scala aan voordelen, waaronder aanzienlijke kostenbesparingen, efficiënt communicatiebeheer, onveranderde betrouwbaarheid voor gebruikers, geavanceerde beveiliging, een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele telefonie en schaalbaarheid die meegroeit met uw bedrijf.

Kortom, innovaphone is de verstandige keuze voor moderne bedrijven die streven naar effectieve en flexibele communicatie, volledig ingericht op uw behoefte. 

Digitale samenwerking in bedrijven

Innovaphone myApps brengt alle tools voor dagelijks werk samen op één uniforme gebruikersinterface, inclusief telecommunicatie, Unified Communications, werkorganisatie en productiviteit, ongeacht het gebruikte eindtoestel en optioneel on-premise of uit de cloud. Deze professionele werk- en communicatieoplossing is eenvoudig te gebruiken op verschillende apparaten, volledig uitbreidbaar en configureerbaar, en biedt maximale flexibiliteit en mobiliteit dankzij zijn modulaire opbouw. MyApps bestaat uit diverse apps en tools die zijn samengebracht op een uniforme interface, waardoor elke klant zijn eigen oplossing kan samenstellen uit het uitgebreide aanbod van toepassingen.

Functionaliteiten

Ontdek onze VoIP-functionaliteiten die uw communicatie naar een hoger niveau tillen.

Geavanceerde call routing

Optimaliseer uw bereikbaarheid met intelligente call routing, waardoor gesprekken naadloos worden doorgestuurd naar de juiste bestemming, ongeacht uw locatie.

HD gesprekskwaliteit

Geniet van kristalheldere gesprekken met hoogwaardige audio en minimaliseer communicatiestoornissen, zowel intern als extern.

Videoconferenties

Houd virtuele vergaderingen met verbluffende video- en audioverbindingen, waardoor samenwerking eenvoudig en effectief wordt.

Voicemail naar e-mail

Ontvang voicemails direct in uw inbox, zodat u belangrijke berichten snel kunt beluisteren en beantwoorden.

Mobiele app integratie

Blijf altijd en overal verbonden met uw bedrijf via de mobiele app, waarmee u zakelijke oproepen en functies op uw smartphone kunt beheren.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Pas uw communicatie aan met onze schaalbare oplossingen, die met uw bedrijf kunnen meegroeien en zich aanpassen aan veranderende behoeften.