wH2a Est. 1984
40 jaar zeewolde
Terry Verhoef
+31 36 522 7879

WH2A bestaat 40 jaar!

U leest het goed: Dit jaar is niet alleen bijzonder voor Zeewolde, maar ook voor WH2A. WH2A bestaat dit jaar namelijk 40 jaar, een mijlpaal om trots op te zijn!

Wat in 1984 begon als een eenmanszaak, zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met een fantastisch team van collega’s. In deze vier decennia hebben we talloze bedrijven geholpen met innovatieve ICT-oplossingen. We hebben nieuwe collega’s verwelkomd, opgeleid en zien groeien. Er is veel geleerd en hard gewerkt, maar vooral ook veel genoten en plezier beleefd.

Met deze bijzondere mijlpaal willen onze oprechte dank uit te spreken aan al onze klanten en partners. Jullie vertrouwen en samenwerking hebben ons geholpen dit te bereiken.

Terwijl we terugkijken naar het verleden, richten we onze blik ook op de toekomst. WH2A blijft zich inzetten voor onze klanten en innovatie, met leergierigheid, plezier en serieuze toewijding. Samen bouwen we aan nog eens 40 jaar groei en succes!

Terry Verhoef

Terry Verhoef

Sales en Marketing

Nieuws

Andere lezen ook

Dit weekend verandert de haven van Zeewolde in een levend maritiem museum. Kijk nu op onze livestream om deze prachtschepen op afstand te bewonderen.
Met trots kondigen wij aan dat onze serverruimte een upgrade heeft ondergaan met de installatie van een gloednieuwe airco. Zo dragen wij bij aan een groenere toekomst, terwijl wij onze klant nog beter van dienst kunnen zijn.
VMware is vorig jaar november overgenomen door Broadcom. Als nieuwe eigenaar kondigde het bedrijf grote veranderingen aan en legde het uit op het VMware event. WH2A was erbij.

Contact

Afspraak maken

Ook op zoek naar een passende beveiligingsoplossing voor uw bedrijf? Maak eenvoudig online een afspraak door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Paritius

Planning