wH2a Est. 1984
40 jaar zeewolde
Terry Verhoef
+31 36 522 7879

40 jaar Zeewolde

Een mijlpaal in de geschiedenis van onze gemeenschap.

Zeewolde viert dit jaar een bijzondere mijlpaal: 40 jaar sinds de oprichting van de gemeente. Als jong en dynamische stad heeft Zeewolde veel meegemaakt en bereikt, en het is tijd om deze mijlpaal te vieren. Wij als WH2A en veilig met IP doen mee.

Het hele jaar wordt het jubileum gevierd met diverse activiteiten. Het programma omvat een scala aan evenementen voor alle leeftijden en interesses, variërend van historische tentoonstellingen en rondleidingen tot sportwedstrijden, concerten en culinaire hoogstandjes. En uiteraard blijven de bedrijven niet achter. Mede mogelijk gemaakt door de Leeuw Snacks, zetten bedrijven in Zeewolde het “40 jaar Zeewolde” logo op hun website. Samen met online speurtochten, acties en snacks nemen talloze bedrijven deel, en dat geldt ook voor ons. In het komende jaar zult u dit logo op onze website zien staan, als een mooie toevoeging aan onze nieuwe website en als support aan Zeewolde!

Wilt u hier ook aan mee doen of gewoon benieuwd hoelang wij al in Zeewolde zitten? Neem dan gerust contact op.

Terry Verhoef

Terry Verhoef

Sales en Marketing

Nieuws

Andere lezen ook

We zijn verheugd te delen dat naast de meiden van de MO17-1 en MO17-2, zijn de meiden van MO13-1 nu ook voorzien van prachtige trainingskleding van WH2A
Het SonicWall Cyber Threat Report 2024 biedt bruikbare dreigingsinformatie om verdedigers te helpen zich te beschermen tegen cybercriminaliteit.
VoIP, bellen zoals vroeger, maar dan over het internet, waardoor u gemakkelijk en goedkoop wereldwijd kan bellen.

Contact

Afspraak maken

Ook op zoek naar een passende beveiligingsoplossing voor uw bedrijf? Maak eenvoudig online een afspraak door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Paritius

Planning