wH2a Est. 1984
40 jaar zeewolde
Terry Verhoef
+31 36 522 7879

Ontdek de Havendagen van Zeewolde

Een terugblik en vooruitblik

De jaarlijkse Havendagen in Zeewolde waren weer een groot succes! Van 7 tot en met 9 juni stond de aanloophaven vol met meer dan 70 prachtschepen, variërend van sleepboten tot vracht- en visserijschepen. Het was een spectaculaire editie met optredens, rondvaarten, marktjes en feestavonden.

Dankzij de lokale omroep Zeewolde en WH2A kon u live meegenieten van de festiviteiten. Met de AXIS Q1798-camera werden prachtige beelden rechtstreeks naar uw huis gestreamd, zodat u geen moment hoefde te missen. Een DJ van de regionale omroep zorgde voor de perfecte sfeer.

Bij WH2A waren we verheugd dat we konden bijdragen aan zowel de veiligheid als de beelden voor thuis. Kon u niet persoonlijk aanwezig zijn? Geen probleem! De live beelden waren te bekijken op de website van de lokale omroep Zeewolde en op televisie.

We kijken met veel enthousiasme terug op deze editie en hopen volgend jaar weer van de partij te zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veilig Met IP of lokale omroep Zeewolde

Terry Verhoef

Terry Verhoef

Sales en Marketing

Nieuws

Andere lezen ook

We zijn verheugd te delen dat naast de meiden van de MO17-1 en MO17-2, zijn de meiden van MO13-1 nu ook voorzien van prachtige trainingskleding van WH2A
Het SonicWall Cyber Threat Report 2024 biedt bruikbare dreigingsinformatie om verdedigers te helpen zich te beschermen tegen cybercriminaliteit.
VoIP, bellen zoals vroeger, maar dan over het internet, waardoor u gemakkelijk en goedkoop wereldwijd kan bellen.

Contact

Afspraak maken

Ook op zoek naar een passende beveiligingsoplossing voor uw bedrijf? Maak eenvoudig online een afspraak door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Paritius

Planning