wH2a Est. 1984
40 jaar zeewolde
Terry Verhoef
+31 36 522 7879

WH2A breidt kleding sponsorschap uit bij Blauw Geel ‘55

Naast de meiden van de MO17-1 en MO17-2, zijn de meiden van MO13-1 nu ook voorzien van prachtige trainingskleding van WH2A

Misschien heeft u het al vernomen dat wij bij WH2A ons graag inzetten voor alle meiden bij voetbalvereniging Blauw Geel ’55 in Ede. Vorige seizoenen hebben de MO17-1 en MO17-2 al de kleding ontvangen, en nu was het de beurt aan het tot nu toe sponsorloze MO13-1 team. Wij zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat we ons kleding sponsorschap hebben uitgebreid naar dit nieuw gevormde MO13-1 team.

Onder leiding van coach Marco van Oostveen heeft dit kersverse team niet alleen talent en vastberadenheid, maar nu ook een gloednieuwe uitrusting. Met trots hebben we het team voorzien van een complete set trainingskleding, inclusief een trainingsoutfit, shirt, presentatiejas en handige tassen. Hiermee kunnen de speelsters niet alleen comfortabel trainen, maar zich ook in de Blauw Geel ’55 stijl vertonen.

Het is geweldig om te zien hoe deze jonge meiden hun passie voor voetbal tonen en zichzelf blijven ontwikkelen, zowel op als naast het veld. We zijn trots om hen te ondersteunen en kijken uit naar alle spannende momenten die ze zullen beleven tijdens hun seizoen.

We willen alle speelsters van MO13-1 veel succes en plezier wensen tijdens hun wedstrijden. En kijken uit naar een seizoen vol prestaties, teamgeest en vooral veel plezier op het veld!

Terry Verhoef

Terry Verhoef

Sales en Marketing

Nieuws

Andere lezen ook

VMware is vorig jaar november overgenomen door Broadcom. Als nieuwe eigenaar kondigde het bedrijf grote veranderingen aan en legde het uit op het VMware event. WH2A was erbij.
Het SonicWall Cyber Threat Report 2024 biedt bruikbare dreigingsinformatie om verdedigers te helpen zich te beschermen tegen cybercriminaliteit.
VoIP, bellen zoals vroeger, maar dan over het internet, waardoor u gemakkelijk en goedkoop wereldwijd kan bellen.

Contact

Afspraak maken

Ook op zoek naar een passende beveiligingsoplossing voor uw bedrijf? Maak eenvoudig online een afspraak door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Paritius

Planning