wH2a Est. 1984
40 jaar zeewolde
Terry Verhoef
+31 36 522 7879

Onze nieuwe website is live!

Eenvoudiger, sneller en vooral moderner

Hoewel WH2A al geruime tijd actief is en voortdurend innoveert in de ICT, bleef onze website achter. Met dit in gedachten was het hoog tijd om deze grondig aan te pakken. De site moest sneller, moderner en gebruiksvriendelijker – en dat is gelukt. De functionaliteiten zijn hetzelfde gebleven, maar dan in een fris en eigentijds jasje. In dit artikel nemen wij u mee in een paar nieuwe aanpassingen.

Nieuwigheden op een rijtje

Heeft u al een kijkje genomen op de homepagina? Hier vindt u alles in één oogopslag: zo vindt u onze diensten, de samenwerkingsverbanden met klanten, heeft u directe toegang tot onze social media-accounts, en de mogelijkheid om naar andere pagina’s te navigeren voor meer informatie over onze specifieke diensten.
Vergeet vooral ook niet om het team te bekijken bij “over ons” of onze gloednieuwe nieuwspagina, want we houden u graag op de hoogte. Kortom, meer nieuwe informatie over WH2A zelf – veel interessanter toch?

Innovaphone contact widget app

Waar u vroeger zelf de contactgegevens moest opzoeken, kunt u nu snel en gemakkelijk contact met ons opnemen via de nieuwe Innovaphone contact widget. Met slechts één klik op de knop kunt u direct bellen of een e-mail sturen. Wilt u toch meer informatie? Klik dan op de pijl en ontdek de overige gegevens. Binnenkort volgt hierover nog een nieuwsbericht met meer gedetailleerde uitleg.

Nieuwe focus, nieuwe pagina -“solutions” veranderd naar “beveiliging”.

Steeds meer bedrijven werken via het bedrijfsnetwerk en de cloud, wat een groter veiligheidsrisico met zich meebrengt voor netwerken, data en organisaties. We merkten dat de vraag naar bescherming tegen deze dreigingen steeds groter werd, en daarom is enkele jaren geleden onze beveiligingsdienst geïntroduceerd. Dit is nu ook op onze website vinden onder de kop “beveiliging”. Uiteraard bieden wij nog steeds op maat gemaakte pakketten aan.

Veilig met IP

Naast onze huidige website hebben wij ook www.veiligmetip.nl. Onze aandacht voor veiligheid strekt zich namelijk niet alleen uit tot online functionaliteiten, maar ook offline met onze AXIS camera’s. Bent u benieuwd? kijk ook hier gerust doorheen!

Uiteraard kunnen we nog veel meer vertellen over de website, maar waarom vertellen als u het ook kan ervaren? Kijk dus nu snel rond! Bij vragen of opmerkingen, bel dan een van onze collega’s. Wij vertellen er graag meer over.

Terry Verhoef

Terry Verhoef

Sales en Marketing

Nieuws

Andere lezen ook

We zijn verheugd te delen dat naast de meiden van de MO17-1 en MO17-2, zijn de meiden van MO13-1 nu ook voorzien van prachtige trainingskleding van WH2A
Het SonicWall Cyber Threat Report 2024 biedt bruikbare dreigingsinformatie om verdedigers te helpen zich te beschermen tegen cybercriminaliteit.
VoIP, bellen zoals vroeger, maar dan over het internet, waardoor u gemakkelijk en goedkoop wereldwijd kan bellen.

Contact

Afspraak maken

Ook op zoek naar een passende beveiligingsoplossing voor uw bedrijf? Maak eenvoudig online een afspraak door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Paritius

Planning