wH2a Est. 1984
40 jaar zeewolde
Terry Verhoef
+31 36 522 7879

Nieuw modern aircosysteem in onze serverruimte

Zoals velen van u wellicht hebben gemerkt, laten we langzamerhand de regenachtige dagen achter ons en verwelkomen we de warmere temperaturen. Hier zijn wij op kantoor maar al te blij mee, echter betekent dit wel dat onze serverruimte extra goed gekoeld moet worden.

Met dit in gedachten hebben we besloten dat het tijd was voor vernieuwing. Daarom zijn we verheugd aan te kondigen dat we onze serverruimte hebben uitgerust met een gloednieuwe airconditioning. Deze moderne airco is niet alleen effici├źnter in koeling, maar verbruikt ook aanzienlijk minder energie. Dit resulteert in een betere algehele prestatie van onze servers, waardoor wij onze klanten beter van dienst kunnen zijn, terwijl we duurzaam opereren.

Bedankt Noordpool Airconditioning uit Zeewolde voor de fijne samenwerkingen en het plaatsen van de units! Bent u op zoek naar een betrouwbare hostingplek met servers die in Nederland staan? Neem dan gerust contact op met het team van WH2A.

Terry Verhoef

Terry Verhoef

Sales en Marketing

Nieuws

Andere lezen ook

Dit weekend verandert de haven van Zeewolde in een levend maritiem museum. Kijk nu op onze livestream om deze prachtschepen op afstand te bewonderen.
U leest het goed: Dit jaar is niet alleen bijzonder voor Zeewolde, maar ook voor WH2A. WH2A bestaat dit jaar namelijk 40 jaar, een mijlpaal om trots op te zijn!
VMware is vorig jaar november overgenomen door Broadcom. Als nieuwe eigenaar kondigde het bedrijf grote veranderingen aan en legde het uit op het VMware event. WH2A was erbij.

Contact

Afspraak maken

Ook op zoek naar een passende beveiligingsoplossing voor uw bedrijf? Maak eenvoudig online een afspraak door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Paritius

Planning