Ons Bedrijf

Wij beheren ruim 3800 werkplekken bij ruim 150 relaties, die samen meer dan 200 applicaties gebruiken. Dat doen we notabene al bijna drie decennia. Onze relaties zijn blij met ons omdat we beter, sneller en voordeliger werken dan hun eigen systeembeheerder of hun vorige ICT leverancier. Wij bieden hen verschillende diensten aan. Een deel kiest er voor om ons in te zetten als de systeembeheerder die alles kan en nooit ziek is. Een ander deel kiest voor de werkplekhosting en die dus off-balance alles veilig draaien op onze servers in onze eigen moderne datacentra; één in Zeewolde en één in Monahans, Texas.

Onze ICT professionals hebben veelal eigen standaarddiensten en oplossingen ontwikkeld, die ondermeer de basis vormen voor langdurige relaties. Onze klanten kunnen rekenen op een consistente, persoonlijke benadering. Daarbij zijn onze uitgangspunten: continuïteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Of er nu een crisis heerst of hoog conjunctuur, wij zijn er altijd. Voor u, onze gewaardeerde klant. U kunt lekker ondernemen, regelen wij de rest. Al bijna 30 jaar lang.

 
 
Hosting Solutions