Onze Klanten

WH2A bedient ruim 150 relaties. Het gaat daarbij om hele grote en soms wat kleinere bedrijven. WH2A is traditioneel sterk in de volgende sectoren en branches:

  • Automotive
  • Financiële dienstverlening
  • Handel & Industrie
  • Horeca & Hospitality
  • Onderwijs
  • Gezondheidszorg
  • Zakelijke dienstverlening

Hieronder enkele voorbeelden van het ICT werk dat WH2A verricht:

"WH2A wist mij ervan te overtuigen dat externe oplossingen beter waren voor mijn bedrijf. Toen ik de voordelige prijs hoorde, ging ik om. Maar niet na toch nog behoorlijk lang getwijfeld te hebben. Je brengt tenslotte de ziel van je bedrijf ergens anders onder. Rinus Snoeren, DGA, ziet voor WH2A grote mogelijkheden in de markt van slechtzienden en blinden. Die mensen kunnen ineens aan het werk omdat ze het geschrevene nu ook kunnen horen. Waar ze ook zijn. Mogelijkheden genoeg bij WH2A... Ik heb er in ieder geval blind vertrouwen in."

"Wij en onze onze franchisenemers ervaren bij WH2A een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding bij veel meer mogelijkheden: Onze databank is voor alle deelnemers ontsloten. Updates verlopen centraal, daar hoeven wij niets meer aan te doen. Het systeem is altijd en overal bereikbaar en de continuïteit is gegarandeerd. Gebruikersperikelen komen bij WH2A terecht en niet meer bij ons. Bovendien is de service 24 uur per dag. 'Als er een franchisenemer bij komt, is die binnen een paar uur al operationeel, tegen vroeger een veelvoud daarvan" aldus Henk Pander. "De prijs rechtvaardigt borging op het gebied van continuïteit en kwaliteit. De support is uitstekend. Daarin verdient WH2A zeker een compliment!"

De voordelen van WH2A zijn volgens Jacob Stadig groot: "Ze zijn flexibel. Ze werken, als dat nodig is, op uren dat wij niet werken en dat is heel belangrijk. Het zijn loyale mensen. Hun kennis is groot... Echte IT-mannen, freaks die wat kunnen. Als ze er moeten zijn, zijn ze er ook. Dat wil niet zeggen dat we het altijd met elkaar eens zijn. Maar met vallen en opstaan zijn we uiteindelijk heel goede partners voor elkaar. En wat Ronald betreft: Misschien dat sommige mensen even aan ‘m moeten wennen. Hij is leuk gek, maar net als zijn mensen, briljant in technische visie. Een brombeer, maar ook een knuffelbeer. Met zijn bedrijf WH2A heeft hij ervoor gezorgd dat we samen altijd winnaars zijn gebleven. Al TWINTIG jaar...!"

ICC nodigde diverse leveranciers uit die een cloudoplossing konden bieden en daarbij kwam WH2A als beste uit de bus. Qua prijs en oplossingen. Arian Ververs, managing director van ICC (Interest & Currency Consultants) te Utrecht zegt: "Ze hadden de zaak hier met hun apparatuur en infrastructuur snel voor elkaar. Resultaat: we hebben nooit, maar dan ook werkelijk nooit problemen. WH2A heeft ons ook geholpen bij twee interne verhuizingen toen we het interieur gingen renoveren. Eigenlijk hebben we daar niets van gemerkt. Werken met die club uit Zeewolde is een verademing. Onze softwarelicensies zijn up to date, alle systemen werken en we zijn ook nog eens goedkoper uit. Schrijf maar op dat ik niet snap dat er bedrijven zijn die nog werken met losse servers, losse PC’s, aparte software, etc. Wij kiezen voor bedrijfszekerheid en dus voor: WH2A."

ATAG HEATING CORPORATION BV in Lichtenvoorde beschikt over een omvangrijk call center voor service en een helpdesk. CFO Nico Niehoff zegt: “Het is zaak om de ICT goed op orde te hebben. Dat hadden wij in het verleden onvoldoende. Het was één grote ICT-spaghetti. We hadden vrijwel dagelijks IT-problemen. En toen kwam ik Ronald Wanders van WH2A tegen. Daarna pakte WH2A de ICT bij ons grondig aan en werd de ICT-spaghetti opgeruimd. Sindsdien hebben we geen problemen meer gehad! Kiezen voor WH2A was mijn beste beslissing ooit.”

“Wij hadden met onze eigen server in ons kantoor in Barneveld zó vaak problemen, dat we bij de verhuizing van ons kantoor naar Zeewolde besloten hebben om de hele boel uit te besteden.”zegt AnneMarie van Laarhoven, general manager van GREINER PACKAGING NEDERLAND BV in Zeewolde. “Wij zijn heel afhankelijk van een ononderbroken informatie-uitwisseling tussen ons kantoor, onze klanten en de productiebedrijven van Greiner. Bij WH2A weten we zeker dat onze informatievoorziening altijd en overal werkt.”

 
 
Hosting Solutions