Joey Jessurun CardozoJohn HoremanRoelof SchraalTine Wanders-SmitAaltjan 'AJ' EvinkRonald WandersCorina HeijkoopDanny Spits WarnarsWesley Mudde

Ons Team

Ons werk is mensenwerk...!

Mensen die u ontzorgen. Mensen die dat met passie en toewijding voor u doen. Mensen die altijd voor u klaar staan. Dag en nacht, in het weekend en op feestdagen. Ze doen dat met plezier omdat ze zich stuk voor stuk graag met hart en ziel voor u en voor WH2A inzetten. Omdat ze een hecht team vormen, een team waar discipline naadloos samen gaat met opleiding, begeleiding, training en vooral veel lol. Zeg maar rustig, heel veel lol. De WH2A pagina op Facebook laat foto's zien waar onze mensen om drie uur 's-morgens nog steeds werkzaam zijn in ons datacenter. En dat ze ondanks de "lucht" nog steeds pret hebben in waar ze mee bezig zijn. Dat is wat wij nou betrokkenheid noemen, bij u en bij WH2A. 

En die zetten we hier in het zonnetje...!

En daarom krijgen ze hier de kans om zichzelf hier even in het zonnetje te zetten. Opdat u weet met wie u te maken heeft of met wie u te maken gaat krijgen...! We stellen ze hier in volstrekt willekeurige volgorde aan u voor.

 
 
Hosting Solutions